Om humor

Målet med dette foredrag, er at give tilhørerne et indblik i, at humor er et vigtigt krydderi i vores omgang med hinanden. Humoren er mangfoldig – og nødvendig for oplevelsen af arbejdsglæde.

Derfor skal du booke et foredrag med Finn Nørbygaard:
 • Finn Nørbygaards foredrag om arbejdsglæde og humor motiverer alle led i din organisation
 • Indsigtsfuldt foredrag med stof til eftertanke
 • Underholdende og lærerig oplevelse
 • Humoristisk og værdifuldt indspark til din organisation.

EN MOTIVERENDE & LÆRERIG OPLEVELSE

BOOK ET FOREDRAG

  Det unikke ved Finn Nørbygaards foredrag er, at de kan doseres på den måde kunden ønsker og sammensættes til den konkrete modtagergruppe.​

  5-stjernet foredrag – læs mine kundeanmeldelser her

  CHR. HANSEN
  Michael Schoer, CHR. HANSEN
  star

  Det var et utroligt godt foredrag og en meget “intim” oplevelse som jeg er sikker på, er en gave til dem der hørte på.
  Det er helt sikkert en berigelse af den danske kultur at du er tilbage… så bare giv den gas! :-)

  Michael Schoer
  Regional Supply Chain Manager Global Logistics Asia, Pacific, MiddleEast & Africa
  Chr. Hansen, Beijing, China

  HANDELSBANKEN
  Morten O. Hedemann, Direktør, HANDELSBANKEN
  star

  “Vores gæster udtrykte stor begejstring og havde en rigtig god oplevelse af aftenen, hvor Finn blev interviewet omkring IT Factory m.v. – Finn udviste stor menneskelighed og åbenhed og leverede en fornem performance til glæde for vores gæster, som bl.a. var mødt op for at høre Finn.

  Mange / langt de fleste gav efterfølgende udtryk for en super aften med en rigtig indlevelsesrig foredragsholder/historiefortæller – ja mange var henne og spørge videre efter “indslaget”.

  Vi vil gerne bruge Finn igen, når vi har/får en lejlighed til det, godt gået Finn.”

  DANSIKRING DIRECT
  DANSIKRING DIRECT
  star

  “Vi havde inviteret Finn Nørbygaard til at holde et indlæg for vore medarbejdere omkring samarbejde-kommunikation-stresshåndtering . Forventningerne var høje – og de blev fuldt indfriet. Med sit kendskab til de psykologiske påvirkninger af os mennesker via sin uddannelse som psykoterapeut og egne oplevelser fra sin mangeårige karriere fortalt med sin jyske humor, lykkedes det Finn Nørbygaard at skabe en sammenhæng og bevidsthed af betydningen af et godt samarbejde og en stærk kommunikation.”

  skat
  SKAT (Randers)
  star

  “Det var super godt 🙂

  Det var rigtig godt at vi havde sendt vores mail omkring vores situation, den havde han læst og var derfor inde i hvordan tingene lå. Han tog fint udgangspunkt heri. Alle i huset vi har hørt – var begejstrede.

  Så vi er rigtig meget tilfredse”.

  TOYOTA
  TOYOTA
  star

  “Finn Nørbygaards foredrag tryllebandt 260 menesker, alle var meget fascinerede af Finn Nørbygaards ærlige og ligefremme facon. Alle var efter foredraget enige om, at det havde været en meget interessant og spændende oplevelse. Vi kan derfor give dette foredrag vores bedste anbefaling”

  SYDBANK
  Carsten Andersen, Erhvervsrådgiver, SYDBANK
  star

  Vi havde en fantastisk underholdende aften med Finn Nørbygaard som det absolutte højdepunkt. Samtidig var der også undertoner der giver os bankfolk stof til eftertanke, så indslaget rakte dybere end udelukkende at være festligt. 40 minutter med intens underholdning, konstant smil på læben og publikums begejstring.Perfekt fordeling af alvor og selvironi.Top underholdning. Han får vores fulde anbefaling

  BACKSPIN BUSINESS
  Michael Jul, Adm. Direktør, BACKSPIN BUSINESS
  star

  “Forventninger kan være svære at indfri, specielt hvis de er sat for højt. Og forventningerne var høje, da vi indbød næsten 100 kunder til en aften med Finn Nørbygaard. Ikke komikeren, men privatpersonen Finn Nørbygaard.

  Det er med stor respekt og glæde over et succesfuldt arrangement, at jeg skriver disse ord. Sjælden er jeg blevet så godt underholdt med en åben, ærlig og personlig refleksion over livets mangfoldigheder.

  Med hjerte og smerte, fik vi alle noget med hjem, og en dybere forståelse for livets op- og nedture.

  Tak for en fantastisk aften.”

  Tage Pedersen, Direktør, SOLEGRUPPEN
  star

  De fleste af os kender Finn Nørbygaard bedst fra den humoristiske side. I foredraget ”Tillykke med din krise” oplever vi ham på et dybere plan. Finn begejstrer os med sin meget personlige og ærlige beretning. Til tider kunne man have hørt en knappenål falde til jorden. På trods af de barske oplevelser formår Finn igen og igen at løfte stemningen med sin enestående humor. Vi har udelukkende fået positive tilbagemeldinger efter vores kundemøde og kan varmt anbefale alle andre at engagere Finn som foredragsholder.

  SOLEGRUPPEN
  Mette N. Kristensen, Kommunikationskonsulent, NORDVESTJYSK LEDERFORUM
  star

  Finn Nørbygaard optrådte til Nordvestjysk Erhvervsråds årsmøde i oktober 2010, hvor han underholdt forsamlingen over emnet “humor”. Det var en god times underholdning med smil og grin – og dermed opfyldte Finn Nørbygaard vores forventninger til en munter eftermiddag.

  ÆLDRESAGEN
  Else Lund Jessen, Formand, ÆLDRESAGEN
  star

  Du har et helt basalt rigtig godt budskab, som du i den grad formår at få formidlet – dejligt krydret med både alvor og humor. Det var utroligt berigende at lytte til og du evnede i den grad at sætte tingene i perspektiv. Jeg vil igen sige dig tusind tak for dit bidrag til vores udviklingsdag

  skanska
  Helle Kjerulff, Kommunikationschef, SKANSKA
  star

  “Vi var yderst tilfredse. Jeg kan kun fået positive meldinger retur. Det er tit sådan, at det kan måles med hvor opmærksomme mine kollegaer er. og der var helt stille. Der blev lyttet.

  God måde at fortælle på og med plads til “spas”. Hvilket jo også gør, at det bliver spændende at lytte til.

  Så UG-plus herfra. Godt gået og god vind fremover.”