PROFIL

Manden på, og bag, scenen

Finn Nørbygaard er født i 1952 og er uddannet folkeskolelærer fra Esbjerg Seminarium (1975). Han har undervist i folkeskoler, ungdomsskoler og aftenskoler i 8 år.

Har ernæret sig som entertainer siden 1986 og som foredragsholder siden 2012.

Finn Nørbygaard har desuden bifag fra Nordisk Institut på Århus Universitet (1982) samt gennemført en 6-årig psykoterapeutuddannelse på Institut for Gestaltanalyse.(2002-2008).

Siden 2004 har Finn Nørbygaard praktiseret som psykoterapeut i Søllerød og i København.

Har skrevet bogen ” Tillykke med din krise – en komiker bag facaden” som er udkommet på forlaget Høst og Søn. (2008) samt ”Mine 12 veje til liv” på forlaget Momenta (2021)

BOOK ET FOREDRAG

  Det unikke ved Finn Nørbygaards foredrag er, at de kan doseres på den måde kunden ønsker og sammensættes til den konkrete modtagergruppe.​

  CHR. HANSEN
  Michael Schoer, CHR. HANSEN
  star

  Det var et utroligt godt foredrag og en meget “intim” oplevelse som jeg er sikker på, er en gave til dem der hørte på.
  Det er helt sikkert en berigelse af den danske kultur at du er tilbage… så bare giv den gas! :-)

  Michael Schoer
  Regional Supply Chain Manager Global Logistics Asia, Pacific, MiddleEast & Africa
  Chr. Hansen, Beijing, China

  HANDELSBANKEN
  Morten O. Hedemann, Direktør, HANDELSBANKEN
  star

  “Vores gæster udtrykte stor begejstring og havde en rigtig god oplevelse af aftenen, hvor Finn blev interviewet omkring IT Factory m.v. – Finn udviste stor menneskelighed og åbenhed og leverede en fornem performance til glæde for vores gæster, som bl.a. var mødt op for at høre Finn.

  Mange / langt de fleste gav efterfølgende udtryk for en super aften med en rigtig indlevelsesrig foredragsholder/historiefortæller – ja mange var henne og spørge videre efter “indslaget”.

  Vi vil gerne bruge Finn igen, når vi har/får en lejlighed til det, godt gået Finn.”

  DANSIKRING DIRECT
  DANSIKRING DIRECT
  star

  “Vi havde inviteret Finn Nørbygaard til at holde et indlæg for vore medarbejdere omkring samarbejde-kommunikation-stresshåndtering . Forventningerne var høje – og de blev fuldt indfriet. Med sit kendskab til de psykologiske påvirkninger af os mennesker via sin uddannelse som psykoterapeut og egne oplevelser fra sin mangeårige karriere fortalt med sin jyske humor, lykkedes det Finn Nørbygaard at skabe en sammenhæng og bevidsthed af betydningen af et godt samarbejde og en stærk kommunikation.”